Monipuolinen kuvankäsittelysovellus iPadiin

Adobe Photoshop Touch 1.1.0

Teksti: Teemu Masalin |
photoshop touch 1 1 0

Adobe Photoshop Touch on saatavana vihdoin myös iPadille. Edullinen sovellus yhdistää onnistuneesti kosketusnäyttöä, Photoshopista tuttuja tehokkaita työkaluja ja Adoben pilvipalvelua.

Adobe Photoshop Touch on saatavana vihdoin myös iPadille. Edullinen sovellus yhdistää onnistuneesti kosketusnäyttöä, Photoshopista tuttuja tehokkaita työkaluja ja Adoben pilvipalvelua.

Photoshop Touch on iOS-sovellukseksi hyvin monipuolinen. Sillä voidaan tehdä kaikenlaisia kuvankäsittelytoimenpiteitä hyödyntämällä Photoshopista tuttuja työkaluja, tehosteita ja tasoja. Kuvankäsittely on sujuvaa, mutta paljon tehoja vaativana sovellus toimii vain iPad 2:ssa.

Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä. Toiminnot ovat ikkunan ylälaidassa, vasemmalla on tuttu työkalupaletti ja oikealla tasojen hallinta, Photoshopin tavoin.

Työkaluja on helppo käyttää ja Photoshop Touchiin pääsee nopeasti sisälle erinomaisten tutoriaalien avulla. Niissä käydään läpi hyödyllisiä kuvankäsittelytoimenpiteitä, kuten kohteiden poistamista kuvasta sekä tehosteiden ja tasojen käyttöä.

Muokattavat kuvat voidaan hakea iPadista, kuvata suoraan kameralla tai ladata Adobe Creative Cloudista. Adoben pilvipalvelussa on kaksi gigaa tallennustilaa kuville ja sitä voidaan hyödyntää myös tietokoneen Photoshopin ja Photoshop Touchin välillä työskenneltäessä. Photoshopin tietokoneversio avaa Touchilla tehdyt kuvat Creative Cloud plug-inin asennuksen jälkeen.

Photoshop Touch toimii myös Facebookin kanssa. Kuva voidaan julkaista Facebookiin ja Facebookissa olevia kuvia voidaan katsella ja kommentoida suoraan Photoshop Touchilla.

Photoshop Touch on erinomainen sovellus iPadille. Sen käyttömahdollisuuksia rajoittaa oikeastaan vain maksimikuvakoko, joka on 1600 × 1600 pikseliä.

Kommentoi


Avainsanat

iOS 5 Kommentoi

Keskusteluun voivat osallistua vain rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat lehden tilaajia.

Sinulla ei ole vielä tunnusta? Rekisteröidy >