”Tässä on Nokia Lumia 1520 -jättipuhelin”

Teksti: Toimitus |
evleaks lumia 1520 n570

Evleaks on julkaissut Lumia 1520 -puhelimen kuvan, joka on ilmeisesti peräisin Nokialta. Uuden jättimallin näyttö on niin suuri, että Windows Phonen käyttöliittymää piti uusia.

Nokia-vuodoistaan tunnettu Evleaks on julkaissut kuvan vielä julkaisemattomasta Lumia-puhelimesta. Evleaksin Twitter-sivuilla julkaistu otos vaikuttaa Nokian viralliselta lehdistökuvalta.

Kuvassa näkyy Nokian ensimmäinen ”phablet”-laite, eli puhelimen ja tabletin yhdistelmä. Aiempien tietojen mukaan Lumia 1520 -mallin näytön koko on kuusi tuuma. Laite olisi siis jopa suurempi kuin Samsungin Galaxy Note -phabletti.

Windows Phoneen lisää ruutuja

Evleaksin kuvassa saadaan ensimmäistä kertaa selvä näkymä Windows Phonen uuteen käyttöliittymään, joka on rakennettu phabletteja varten. Syy muutokseen on näytön koon kasvu.

Windows Phonen aloitusnäyttöön mahtuu nyt selvästi enemmän toimintaruutuja kuin aiemmin. Näytölle mahtuu sivuttaissuunnassa kuusi pienikokoista tai kolme keskikokoista ruutua. Aiemmissa malleissa ruudulle on mahtunut rinnakkain kaksi keskikokoista tai neljä pientä ruutua.

Aiemmat tiedot kertovat, että Lumia 1520 -puhelimen näytön tarkkuus olisi 1920×1080 pistettä, eli teräväpiirtotasoa. Laitteeseen odotetaan 20 megapikselin laadukasta kameraa.

Kommentoi


Avainsanat

Lumia  Microsoft  Nokia  1520 Kommentoi

Keskusteluun voivat osallistua vain rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat lehden tilaajia.

Sinulla ei ole vielä tunnusta? Rekisteröidy >