Myyntiin myös 3d-kannettava Nvidian 3d-laseilla

Toshiba tuo ilman laseja katsottavan 3D-television Eurooppaan

Teksti: Toni Stubin |
tuo ilman laseja katsottavan 3d television eurooppaan

Toshiba esitteli lehdistötilaisuudessaan yrityksen tämän vuoden uusia tuulia visuaalisen viihteen saralla. Toshiban visuaalisten tuotteiden Euroopan markkinointipäällikkö kertoi, että tämän hetken trendejä ovat muun muassa 3d-televisiot sekä älykäs tv, joka esimerkiksi tunnistaa katselijansa ja muokkaa asetukset tämän mieltymysten mukaisiksi. Uusia ominaisuuksia vauhdittamaan on kehitetty 7-ytiminen Cevo-siru.

ROOMA – Toshiba esitteli lehdistötilaisuudessaan yrityksen tämän vuoden uusia tuulia visuaalisen viihteen saralla. Toshiban visuaalisten tuotteiden Euroopan markkinointipäällikkö Sasha Lange kertoi, että tämän hetken trendejä ovat muun muassa 3d-televisiot sekä älykäs tv, joka esimerkiksi tunnistaa katselijansa ja muokkaa asetukset tämän mieltymysten mukaisiksi. Uusia ominaisuuksia vauhdittamaan on kehitetty 7-ytiminen Cevo-siru.

3d oli Toshiban julkistuksissa vahvasti esillä. Yritys on tuonut muun muassa jo Japanissa myyntiin kolmiulotteisen television, jota voi katsoa ilman erillisiä laseja. Malli tuodaan vuoden kuluessa markkinoille myös muualla maailmassa.

Myöskään kannettavat tietokoneet eivät säästyneet 3d-vyörytykseltä. Satellite P755 - uutuuskannettavassa on 3d-näyttö ja Nvidian 3d-lasit.

Toshiba julkisti tilaisuudessa Places-nettiportaalin, jonka kautta voi esimerkiksi ostaa elokuvia ja musiikkia.

Placesiin pääsee Toshiban Regza-televisioiden lisäksi myös tavallisella web-selaimella. Palvelu lanseerataan ensin suurimmissa Euroopan maissa.

KommentoiKommentoi

Keskusteluun voivat osallistua vain rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat lehden tilaajia.

Sinulla ei ole vielä tunnusta? Rekisteröidy >